• 06 - 55 797 166 (na 19:00)
  • info@kczeist.nl
  • Blikkenburgerlaan 125, 3703CV Zeist

bezoekadres

Blikkenburgerlaan 125, Zeist
(alleen tijdens trainingen)

Telefoonnummer

(let op na 19:00)
06 – 557 971 66

Vacature: Instructeur puppycursus

Vacature: Instructeur puppycursus

KC Zeist is op zoek naar een enthousiaste instructeur voor onze puppycursus Deze vrijwillige functie biedt je de kans om actief betrokken te zijn bij je favoriete hondenschool.

KC Zeist biedt ook puppy-eigenaren graag de kans om het beste uit hun jongste viervoetige gezinslid te halen. De puppycursus is van groot belang voor hondeneigenaren, maar vooral ook voor de pup zelf. Socialisatie, basisvaardigheden en niet te vergeten een leuke tijd hebben met de baas is van essentieel belang in een gezonde opvoeding van een pup. Daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Je functie

Als Instructeur Puppycursus ben je betrokken bij of verantwoordelijk voor:

• Cursisten en hun pup te begeleiden
• Samen met andere instructeurs het lesplan optimaliseren en uitvoeren

Vind je het leuk om met honden en mensen bezig te zijn en wil je daar meer voldoening uithalen? Heb je zin om een keer in de week bij je favoriete hondenschool les te komen geven? Solliciteer dan naar deze geweldig leuke rol binnen onze club.

Ervaring is niet per se een vereiste. KC Zeist investeert graag in jou d.m.v. meelopen met andere instructeurs, relevante kynologische cursussen en meer. Het enige dat we van je vragen is toewijding en een gezonde dosis positieve energie.

Schroom dus niet en neem contact via mail: tomasseng@gmail.com