• info@kczeist.nl
  • Blikkenburgerlaan 125, 3703CV Zeist

bezoekadres

Blikkenburgerlaan 125, Zeist
(alleen tijdens trainingen)

Voor vragen?

Stuur een mail naar info@kczeist.nl

Bezoek adres:
Clubhuis “De Bench” sportpark Blikkenburg

Blikkenburgerlaan 125
3703 CV Zeist

 

Routebeschrijving

Per auto vanuit Utrecht/Amersfoort:
Vanaf de Utrechtseweg volgt u de borden richting Driebergen. U volgt de weg, deze gaat over in de Lageweg. Op de kruising met de Slotlaan gaat u rechtsaf in de richting van Slot Zeist. Voor de ingang van Slot Zeist gaat u linksaf. Deze weg vervolgt u. Na de kruising met de Karpervijver kunt u uw auto op het parkeerterrein aan de rechterzijde parkeren. Vervolgens vervolgt u te voet de weg. Op de T-splitsing rechtsaf (Blikkenburgerlaan). Over het bruggetje aan de rechterhand vindt u de ingang tot het clubterrein.

Per auto vanuit Driebergen/Doorn:
Vanaf snelweg A12 volgt u de Driebergseweg richting Zeist. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor (Dorpsstraat), daarna bij de kruising met de Slotlaan de eerste weg links. Bij de kruising recht oversteken in de richting van Slot Zeist. Voor de ingang van Slot Zeist gaat u linksaf. Deze weg vervolgt u. Na de kruising met de Karpervijver kunt u uw auto op het parkeerterrein aan de rechterzijde parkeren. Vervolgens vervolgt u te voet de weg. Op de T-splitsing rechtsaf (Blikkenburgerlaan). Over het bruggetje aan de rechterhand vindt u de ingang tot het clubterrein.

Per auto vanuit Woudenberg/Austerlitz:
Volgen Woudenbergseweg / Laan van Beek en Rooijen. Aan het einde bij de toplichten rechtsaf (Dorpsstraat), daarna de eerste weg links. Bij de kruising rechtdoor in de richting van Slot Zeist. Voor de ingang van Slot Zeist gaat u linksaf. Deze weg vervolgt u. Na de kruising met de Karpervijver kunt u uw auto op het parkeerterrein aan de rechterzijde parkeren. Vervolgens vervolgt u te voet de weg. Op de T-splitsing rechtsaf (Blikkenburgerlaan). Over het bruggetje aan de rechterhand vindt u de ingang tot het clubterrein.

Per auto vanuit Bunnik:
Volgen van de Koelaan richting Slot Zeist. Aan het einde van de weg rechtdoor. Op de T-splitsing rechtsaf De Hernhutterssingel op. Volgende T-splitsing weer rechtsaf. U kunt u uw auto op het parkeerterrein aan de rechterzijde parkeren. Vervolgens vervolgt u te voet de weg. Op de T-splitsing rechtsaf (Blikkenburgerlaan). Over het bruggetje aan de rechterhand vindt u de ingang tot het clubterrein.

Per openbaar vervoer
De buslijnen 50 en 51 van Connexxion; halte Driebergseweg / Blikkenburgerlaan bij de scholengemeenschap Schoonoord.