Online les hersenwerken

Milonne, één van onze instructeurs gaat een online les geven in hersenwerkjes met je hond.

De neus van de hond

Hersenwerkjes voor thuis 

Helaas zitten we nog steeds met heel Nederland in lockdown en komen we weinig het huis uit. We missen de trainingen op het veld en inspiratie om met jouw hond aan de slag te gaan… Onze honden hebben niet alleen behoefte aan fysieke uitdaging maar ook mentale uitdaging is van groot belang. Laten we dit nou net heel erg missen!

Om daar verandering in te brengen geef ik volgende week donderdag 25 februari van 19.30-20.30 (online) een korte introductie over het fascinerende reuk vermogen van onze honden en wil ik jullie laten zien hoe je met simpele spullen thuis hele leuke hersenwerkjes kunt maken.

Het inzetten van hersenwerkjes is een makkelijke manier om jouw hond moe te maken, het zelfvertrouwen van jouw hond te vergroten, aan jullie band te werken en te voldoen aan de behoefte wat betreft mentale uitdaging. Dus verzamel vast wat lege wc-rollen, kartonnen dozen/eierdoosjes en oude kledingstukken en doe vooral mee volgende week!

Aanmelden kan via milonne@kczeist.nl, (teams)link zal dan voor aanvang van de sessie naar u toe worden gestuurd. Er zijn geen kosten aan verbonden en het hele gezin kan aanschuiven!