• info@kczeist.nl
  • Blikkenburgerlaan 125, 3703CV Zeist

bezoekadres

Blikkenburgerlaan 125, Zeist
(alleen tijdens trainingen)

Voor vragen?

Stuur een mail naar info@kczeist.nl

Onderlinge Agility-wedstrijden 2023

Zondag 8 oktober 2023 houden we weer Onderlinge Wedstrijden voor onze Agility-cursisten. Een leuk evenement voor jou en je hond, terwijl je ook andere cursisten uit andere groepen leert kennen. En wie weet steek je er ook nog wat van op.

Vanaf 09:00 uur zullen er op ons veld leuke parcoursen staan die voor elk niveau uitdagend en spannend zullen zijn. Natuurlijk zal ook de inwendige mens worden verzorgd, want de bar in de Bench is open met heerlijke koffie, thee en lekkers.

Doe ook mee en geef je op!

Inschrijven voor de onderlinge Agility-wedstrijden kan al vanaf niveau Agility A2. Meedoen mogen bij KC Zeist e.o. trainende honden en hun baas in de takken A2, B, C, Wedstrijd en Veteranen. Een hond mag slechts één keer ingeschreven zijn. Inschrijven kost slechts € 7,50 en opgeven kan via je instructeur. Hij/ zij geeft je dan een een link voor betaling, waarna je inschrijving een feit is.

Hou er rekening mee dat we tijdens de wedstrijddag je hulp even in kunnen roepen ter ondersteuning van de dag, zo maken we er samen een leuk evenement van.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan jouw instructeur. Tot ziens op 8 oktober!

Onderlinge wedstrijden 2023