• info@kczeist.nl
  • Blikkenburgerlaan 125, 3703CV Zeist

bezoekadres

Blikkenburgerlaan 125, Zeist
(alleen tijdens trainingen)

Voor vragen?

Stuur een mail naar info@kczeist.nl

Hoe kan ik de nieuwsbrief ontvangen?

Opgeven

De nieuwsbrief wordt verzonden naar iedereen die zich heeft opgegeven op de website voor de ontvangst van de nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt dus niet automatisch verzonden naar alle leden. Wil je de nieuwsbrief ontvangen geef je dan hier op.

Wel opgegeven maar niet ontvangen?

Heb je je wel opgegeven maar ontvang je de nieuwsbrief niet controleer dan eerst of de nieuwsbrief niet is verwerkt in je map ‘ongewenste e-mail’ of andere spammap. Je kunt ook het e-mailadres redactie@kczeist.nl toevoegen aan de lijst met vertrouwde afzenders.

Een tweede mogelijkheid kan zijn dat je mailbox, bijvoorbeeld in de vakantieperiode, vol is geweest. Een e-mailadres dat minimaal twee keer niet bereikbaar is geweest wordt automatisch geblokkeerd in ons systeem.

Nieuw e-mailadres?

Is je e-mailadres veranderd dan kun je jezelf gewoon opnieuw aanmelden middels bovenstaande link. Wanneer je oude e-mailadres niet meer beschikbaar is en foutmeldingen retour geeft dan wordt dit adres automatisch door ons systeem verwijderd.

Afmelden?

Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen dan kun je dit regelen door te klikken op de ‘schrijf mij uit’ link welke onderaan iedere nieuwsbrief wordt weergegeven. Na het klikken op deze link volg je de instructies op en je ontvangt vanaf dan geen nieuwsbrieven meer.