• info@kczeist.nl
  • Blikkenburgerlaan 125, 3703CV Zeist

bezoekadres

Blikkenburgerlaan 125, Zeist
(alleen tijdens trainingen)

Voor vragen?

Stuur een mail naar info@kczeist.nl

Nieuws
Creatief Trainen met Judith Lissenberg op 4 juni 2023

Creatief Trainen met Judith Lissenberg op 4 juni 2023

“Hallo, mag ik even jullie aandacht?”

Op zondag 4 juni komt niemand minder dan Judith Lissenberg naar KC Zeist om een leuke en leerzame workshop voor hondenbezitters te verzorgen. Alledaagse dingen waar je mee te maken kan hebben worden op speelse wijze behandeld. Denk aan zaken als lopen zonder trekken aan de lijn, hoe om te gaan met aangelijnd hond-hond contact op straat, de aandacht van je hond krijgen als je dat wenst en meer alledaagse situaties die soms best uitdagend kunnen zijn voor honden en hun mens, Judith biedt inzichten en helpt jullie samen op weg. Daarnaast is een workshop van Judith ook gewoon een hele leuke manier om samen met je hond bezig te zijn.

Judith Lissenberg is al jaren actief binnen de kynologische wereld. Middels teksten, boeken (zelfs een kinderboek), visualisaties, seminars, workshops, coaching en meer weet Judith met een enorme drive en een fijne persoonlijkheid hondenbezitters te inspireren en te helpen. Woorden, honden en mensen, drie begrippen die haar favoriete werkzaamheden aanduiden. Samen met haar honden Pete en Stitch, die Judith begeleiden en assisteren tijdens haar workshops.

Update 05-05-2023: alle plekken voor de workshop zijn gevuld, aanmelden is niet meer mogelijk!

(Op zondag 4 juni verzorgt Judith de workshop overdag in twee keer, met een maximaal aantal deelnemers van 12 personen en hun hond per workshop. Zorg dus dat je je op tijd aanmeldt, want vol is vol. Je wordt in een van de twee groepen ingedeeld en zal per mail de starttijd doorkrijgen. De workshop zelf duurt zo’n twee uur. Leden van KC Zeist e.o. kunnen aan de workshop deelnemen voor € 25,- per combinatie. Niet-leden betalen € 35,- per combinatie.

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@kczeist.nl. Vermeld je naam, de naam van je hond en Workshop Judith Lissenberg in de mail en we sturen je een mail terug met de starttijd en de betaalgegevens. Je mag in je mail een voorkeur aangeven voor de ochtend- of middagworkshop. Pas nadat de betaling is ontvangen is je plek bij de workshop definitief. We hopen jou en je hond te mogen verwelkomen op 4 juni!)